Välitämme sinusta.

Tässä perheessä jaamme elämän ilot ja surut yhdessä ja pidämme toisistamme huolta.

 
 
 
img-16.png

>> Tarinoita 

 
 

Miten Jumala on toiminut perheemme keskellä?

Tässä muutamia ihmisten omia kertomuksia siitä, miten Jeesus on muuttanut heidän elämän.

 
bg-39.png

>> Visio

 
 

Suhe on seurakunta, jonka Jeesus on lähettänyt maailmaan maailmaa varten. Jeesus on seurakuntamme johtaja, ja hänen äänensä ohjaa elämäämme joka päivä.

Seurakunta ei ole meille rakennus, tai paikka, missä käydään sunnuntaisin, vaan meille seurakunta tarkoittaa ihmisiä. Meidät tunnetaan perheenä, joka välittää jokaisesta ikään, sukupuoleen, ulkonäköön tai statukseen katsomatta. Tässä perheessä jaamme elämän ilot ja surut yhdessä ja pidämme toisistamme huolta.

Olemme seurakuntana riippuvaisia Jumalan voimasta, joka muuttaa sen, miten näemme ja elämme arkeamme – jokainen päivä on mahdollisuus olla hänen käytössään. Valitsemme elää rohkeaa, itseämme suurempaa elämää, koska Jumala voi tehdä kauttamme enemmän kuin osaamme ikinä edes kuvitella.

Olemme seurakunta, joka elää toisia varten. Tehtävämme on yksinkertaisesti rakastaa ihmisiä. Elämme päivittäin vieraanvaraista ja palvelevaa elämää. Olemme seurakunta, joka vaikuttaa kaupungin parhaaksi.

Jokaisella on oikeus kuulla elämää muuttava evankeliumi. Siksi olemme sitoutuneet kasvattamaan uusia johtajia sukupolvi toisensa jälkeen, perustamaan kymmeniä kampuksia eri kaupunkeihin ja auttamaan sadan uuden seurakunnan syntymisessä yli maiden rajojen – tekemään kaikkemme, jotta voisimme olla mahdollisimman lähellä niitä, jotka eivät vielä tunne Jeesusta.

Me olemme seurakunta.

 
bg-40.png

>> Mihin uskomme?

 
 

Suhen usko

Tunnustus tarvitaan aidon ja todellisen yhteyden syntymiseen sekä seurakunnan sisällä että toisten seurakuntien kanssa. Kristittyjen yhteys on Jumalan meissä synnyttämää Pyhän Hengen kautta. Se on koettua ja elettyä, mutta ollakseen kokonaisvaltaista, sen täytyy löytyä myös ajattelun ja järjen tasolta. Uskontunnustus tuo kristillisen uskon ihmismielen alueelle ja täydentää rakkauden kaksoiskäskyn toteutumista seurakunnassa, sillä sen kautta Jumalaa rakastetaan koko mielellä ja yhteys tehdään julkiseksi. Usko tarvitsee tunnustuksia voidakseen olla rakkaudessaan täydellistä ja yhteydessään todellista. Uskomme kristillisen uskon tunnustamisen olevan yhden niistä tavoista, joiden avulla Pyhä Henki vie kristittyjä täydelliseen yhteyteen. (Joh. 17:20-23)

 
 
bg-25.png

>> Lausannen julistus

 
 

Olemme osa maailmanlaajuista evankelista seurakuntaa.

Me Jeesuksen Kristuksen seurakunnan jäsenet, kansainvälisen Evankelioimisen maailmankongressin osanottajat Lausannessa yli 150 kansakunnasta, ylistämme Jumalaa hänen suuresta pelastusteostaan ja riemuitsemme yhteydestä, joka meillä on häneen ja toinen toiseemme. Olemme syvästi liikuttuneet siitä, mitä Jumala tekee ajassamme, epäonnistumisemme ajavat meitä parannukseen ja evankelioimis-tehtävän keskeneräisyys on meille haaste. Me uskomme, että evankeliumi on Jumalan hyvä sanoma koko maailmalle. Hänen armonsa avulla olemme päättäneet totella Kristuksen käskyä julistaa tuota sanomaa koko ihmiskunnalle ja tehdä jokaisesta kansasta hänen opetuslapsiaan. Siksi haluamme vahvistaa sen, mitä uskomme ja mitä olemme päättäneet ja tehdä julistuksemme tiettäväksi.

 
 
bg-26.png

 >> Pastorit

 
 
 

Pastoritiimi

Kirsi Rothfors.jpg

Kirsi Rothfors, Kallio

Kristusta, ihmisiä ja elämää rakastava Jumalan lapsi ja vaimo, joka nauttii auringosta ja unelmoi suuria. Intohimoni on rohkaista ja nostaa ihmisiä niin, että he voivat kukoistaa ja toteuttaa Jumalan suunnitelman elämässään. Olen valmis taistelemaan evankeliumin etenemisen, seurakunnan hyvinvoinnin ja perheiden puolesta.

 
 
Juan.jpg

Juan David Gómez, Latino

Jumala, perhe ja seurakunta ovat elämäni kantava voima. Suurella ja välittävällä sydämelläni on iso halu olla lähellä ihmisiä ja rohkaista heitä matkallaan, missä he ikinä ovatkaan.
Parasta arjessa juuri nyt: pienen pojan käsien nopea läpsytys lattiaan, kun hän tulee vastaan kotiin tullessani. Elämä on tässä.

 
bg-14.png

>> Työntekijät

 
 

Lasse Sahimaa, Youth

Aviomies, teekkari ja täydellisen burgerin metsästäjä. Sydän sykkii perheelle, seuraavan sukupolven nostamiselle sekä Sydämen Asialla -brittisarjalle. Uskon, että nykyinen sukupolvi on onnistunut vasta sitten, kun nouseva sukupolvi  seuraa intohimoisesti Jeesusta.

 

Henri Häkkinen, Akatemia

Suhe-konkari, esikoinen ja teologi, kenen sydän palaa ihmisten opetuslapseuttamiselle ja kristinuskon totuuksien kirkastamiselle. Rakastan syvällisiä keskusteluja, ystävien seuraa sekä kunnon Warhammer-matseja. Tahdon nähdä jokaisen ihmisen löytävän ja täyttävän Jumalan kutsun elämälleen.

 

Tiina Koskinen, Kids

Metsän ja viljapellon katveessa varttunut luonnonlapsi - tätä nykyä vaimo, kuopus, pikkusisko ja ystävä. Intohimona kaiken ikäisten kanssaeläjien varustaminen ja rohkaiseminen. Sydämellä unelma hyvinvoivasta seurakuntaperheestä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ikään katsomatta. 

 
 
bg-27.png

>> Vanhimmat

 
 

Uwe Schwarz, Puheenjohtaja

 

Ville Sahimaa

 

Kirsi Rothfors

 

Rauno Kokkola

 

Kari Keipi

 
 
 
bg-35.png